Compare properties

Compare

No properties found to compare.

POSLOVNE I ŽIVOTNE PRILIKE U CRNOJ GORI

VELIKA PODRŠKA INVESTITORIMA!

Nizak porez i prisustvo postojećeg sporazuma o slobodnoj trgovini stvara ogromnu trgovinsku prednost. Ukoliko odlučite da osnujete firmu,dobićete priliku da se obračunate sa cijelim svijetom!

 

OSNUJTE FIRMU ZA 3 DANA!

Želite li zakoračiti na nova i potencijalna tržišta i obogatiti svoje poslovne aktivnosti? U Crnoj Gori, biseru Evrope, samo 1 evro je dovoljno za osnivanje kompanije!

 

MOGUĆE JE DOBITI DOZVOLU ZA BORAVAK I RAD ZA 21 DAN!

Sa našim stručnim timom moguće je raditi i dobiti boravišnu dozvolu za 21 dan. Ova pogodnost će se završiti nakon članstva u EU. Čekamo vas u našoj kancelariji da vam ponudimo miran život u srcu Evrope!

ULAZ I IZLAZ BEZ VIZE!

Crna Gora danas ne primjenjuje vize za turske državljane. Međutim, nakon što postane članica Evropske unije, situacija će biti drugačija i, kao i druge zemlje EU, Turci će moći da uđu u zemlju sa šengenskom vizom.

 

PUNO ČLANSTVO U EVROPSKOJ UNIJI!

Sa svojom brzo razvijajućom ekonomijom i rastućim tržištima, Crna Gora se broji dane do punopravnog članstva u Evropskoj uniji! Svi turski državljani koji imaju dozvolu za rad i boravak će imati sva prava građana Evropske unije.

 

SIGURAN ŽIVOT!

Crna Gora, članica NATO-a, štiti prava investitora sa čvrstim pravnim sistemom.

 

PREGLED SVAKE BUDŽETSKE NEKRETNINE I VRIJEDNOSTI ULAGANJA.

Za profitabilnu mogućnost ulaganja u nekretnine, Crna Gora nudi velike mogućnosti turskim građanima sa svojim geografskim položajem, životnim uslovima, mogućnostima kupovine nekretnina pogodnih za sve budžete!

You don't have permission to register
Whatsapp